Okulumuz Hakkında

Sumaklı İlkokulu
Sumaklı köyü Siverek/ Şanlıurfa
05464352992
0
https://sivereksumakliio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İlçemiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi A+ kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak! Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır. Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

BAŞARILAR

0
Öğretmen :3
Öğrenci :28
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Siverek Merkeze 30 Km. Diyarbakır´a 70 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüzde geçim hayvancılığa dayalı olup, mevsimlik işçilik ve çeşitli illere işçi olarak çeşitli mesleklerde de çalışanlar bulunmaktadır. 14 haneli köyümüz yaklaşık 250 nüfusludur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları